Žralok na citronovém pepři

Suroviny

350 g steaků ze žraloka
1 lžička citronového pepře
1 lžíce olivového oleje
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Steaky ze žraloka zbavíme případných kostí, kůže a tmavých částí masa pod kůží. Tím nám vzniknou medailonky čistého jemného bílého masa. Takto upravené maso osolíme a posypeme citronovým pepřem z obou stran. Po okořenění pokapeme olivovým olejem a necháme cca 30 minut odležet v chladu.

Rozpálíme grilovací pánev a maso opečeme z obou stran do zlatavé barvy.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,269x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Žralok na citronovém pepři


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist