Polévka Cacciucco

Suroviny

800 g rybí kosti
50 g mrkve
30 g fenyklu
40 g řapíkatého celeru
30 g šalotky
10 g rajčatového protlaku
100 ml červeného vína
300 g loupaných rajčat
snítka tymiánu
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Zeleninu pozvolna orestujeme, pro barvu přidáme rajčatový protlak. Restujeme, zastříkneme čerevným vínem, přidáme loupaná rajčata a dusíme asi 10 minut. Potom přidáme opečené rybí kosti a vše zasypeme ledem - příp. studenou vodou. Přidáme tymián a pozvolna přivedeme k varu. Když se začne táhnout, vaříme 25 minut.

Po uplynutí 25 minut polévku přecedíme přes jemný cedník, krátce povaříme a dochutíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,876x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka Cacciucco


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist