Telecí srdce na slanině

Suroviny

2 telecí srdce
1 lžíce oleje
150 g slaniny
1 cibule
2 lžičky sladké papriky
špetka bílého pepře
špetka rozmarýnu

recept nemá fotografii

Postup

Telecí srdce rozpůlíme, odstraníme blány a zbytek sražené krve, důkladně omyjeme ve studené tekoucí vodě a osušíme. Srdce ze všech stran potřeme olejem a vetřeme do něho pepř a rozmarýn. Obě půlky srdce obalíme plátky slaniny a zpevníme několika párátky nebo silnější nití.

Cibuli oloupeme a rozkrájíme na nepříliš tenké plátky. Zbývající olej smícháme se sladkou paprikou a do této směsi na chvíli ponoříme cibulové plátky, které potom opečeme na kraji grilo dozlatova a do křupava.

Na dřevěném uhlí na středním žáru grilujeme telecí srdce za stálého otáčení asi 25 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 357x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí srdce na slanině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist