Telecí pečeně na víně

Suroviny

750 g telecího masa (kýta, hřebet nebo plec)
50 g libového uzeného masa
1 malá kyselá okurka
50 g slaniny
2 lžíce na nudličky nakrájené kořenové zeleniny
50 g másla
3 kuličky pepře
1 kulička nového koření
1/16 l bílého vína
1 lžička hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, osušíme, osolíme. Polovinu slaniny, uzené maso a okurku nakrájíme na nudličky a prošpikujeme jimi maso. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, vyškvaříme na pekáči, přidáme máslo, zeleninu, oloupanou a nakrájenou cibuli a vše osmahneme. Pak přidáme maso, ze všech stran opečeme, podlijeme trochou vody a pečeme doměkka. Když je maso měkké, přendáme ho do tepla a výpek zaprášíme moukou nebo přidáme mouku smíchanou s kouskem másla, povaříme a nakonec přilijeme víno. Šťávu přecedíme.
Přílohy: opečené brambory, rýže, knedlíky

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,104x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí pečeně na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist