Bílková poleva
Suroviny
220 g prosátého moučkového cukru
2 bílky
1 lžíce citrónové šťávy

Postup
Do misky dáme bílky, cukr a citrónovou šťávu a pečlivě třeme vařečkou, dokud poleva nezhoustne a není hladká, asi 10 minut.
Místo citrónové šťávy ji můžeme ochutit šťávou pomerančovou, malinovou, rumem, apod.
Používáme ji především na perník.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 802x

Komentáře receptu Bílková poleva
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.
Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?
Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.
České casino recenze i hry.
Webové stránky na míru s datovou optimalizací.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!