Bramborová polévka

Suroviny

6 – 8 velkých brambor
1/4 hrnku másla
1/2 hrnku hladké mouky
6 hrnků mléka
2 lžíce kuřecího vývaru
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky pepře
225 g čedaru

ukázka receptu Bramborová polévka
Posunovut vlevo
ukázka receptu Bramborová polévka
Posunout vpravo

Postup

Brambory oloupeme, uvaříme a uděláme z nich kaši – konzistenci, kterou máme rádi. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Přidáme polovinu mléka a mícháme, dokud se mouka nerozvaří. Přidáme zbývající mléko a dál za stálého míchání vaříme, aby se mléko nepřipálilo. Po uvaření dáme pryč z ohně a přidáme zbývající suroviny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 176x
Zdroj: food.com
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborová polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist