Ginové roštěnky

Suroviny

4 roštěnky
1 střední cibule
50 g sterilované kapie
střed z 1 pórku
2 lžíce oleje
2 lžičky hladké mouky
1,5 dl bílého vína
máslo
sůl, pepř
na každou porci 2 cl ginu (případně brandy)

recept nemá fotografii

Postup

Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Na oleji je po obou stranách prudce opečeme, asi 2 minuty po každé straně. Pak je přendáme do tepla. Do výpeku přidáme máslo, mouku, osmahneme a zalijeme vínem. Přidáme pórek a cibuli nakrájené nadrobno, kapie nakrájené na větší čtverečky a vše podusíme asi 8-10 minut. Směs rozložíme na roštěnky. Pak každou porci přelijeme nahřátým ginem, který zapálíme.
Pokud zbyla šťáva nalijeme ji na talíř nebo na přílohy.
Podáváme s různě upravenými bramborami nebo bramborovou kaší.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 669x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ginové roštěnky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist