Ginové roštěnky

Suroviny

4 roštěnky
1 střední cibule
50 g sterilované kapie
střed z 1 pórku
2 lžíce oleje
2 lžičky hladké mouky
1,5 dl bílého vína
máslo
sůl, pepř
na každou porci 2 cl ginu (případně brandy)

recept nemá fotografii

Postup

Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Na oleji je po obou stranách prudce opečeme, asi 2 minuty po každé straně. Pak je přendáme do tepla. Do výpeku přidáme máslo, mouku, osmahneme a zalijeme vínem. Přidáme pórek a cibuli nakrájené nadrobno, kapie nakrájené na větší čtverečky a vše podusíme asi 8-10 minut. Směs rozložíme na roštěnky. Pak každou porci přelijeme nahřátým ginem, který zapálíme.
Pokud zbyla šťáva nalijeme ji na talíř nebo na přílohy.
Podáváme s různě upravenými bramborami nebo bramborovou kaší.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,814x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ginové roštěnky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist