Bratislavská buchta

Suroviny

5 vajec
30dkg cukru
1 prášek do pečiva
25 dkg pol. mouky
1 dcl oleje
1 dcl vody
1 lž. kakaa
3 kysané smetany
moučkový cukr
skořice
pudink

recept nemá fotografii

Postup

Ušleháme těsto, půlku obarvíme kakaem a cik cak nalijeme na plech.
Uvaříme pudink (vanilkový nebo karamelový), nesladíme a horký nalijeme cik cak na těsto a dáme péci.
Na horké těsto namažeme kysanou smetanu ve které rozmícháme 3 lžíce moučkového cukru a posypeme skořicí.
Necháme do rána v lednici.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 788x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,93 (počet: 15) 7,93 15 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bratislavská buchta

anonym: 5. srpna 2011
super
anonym: 14. února 2007
mňamka :)
anonym: 14. února 2007
mňamka :)

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist