Bratislavská buchta

Suroviny

5 vajec
30dkg cukru
1 prášek do pečiva
25 dkg pol. mouky
1 dcl oleje
1 dcl vody
1 lž. kakaa
3 kysané smetany
moučkový cukr
skořice
pudink

recept nemá fotografii

Postup

Ušleháme těsto, půlku obarvíme kakaem a cik cak nalijeme na plech.
Uvaříme pudink (vanilkový nebo karamelový), nesladíme a horký nalijeme cik cak na těsto a dáme péci.
Na horké těsto namažeme kysanou smetanu ve které rozmícháme 3 lžíce moučkového cukru a posypeme skořicí.
Necháme do rána v lednici.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,902x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.93 (počet: 15) 7.93 15 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bratislavská buchta

anonym: Friday, August 05, 2011
super
anonym: Wednesday, February 14, 2007
mňamka :)
anonym: Wednesday, February 14, 2007
mňamka :)

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist