Jehněčí kotlety na tymiánu

Suroviny

800 g jehněčího hřebtu s kostí
1 čerstvý tymián
6 stroužků česneku
olej
200 g zelených fazolek
200 g žampiónů
1 červená cibule
150 g hub šitake
200 g červených fazolí
150 g slaniny
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Z jehněčího hřbetu nakrájíme kotlety, okořeníme je tymiánem, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme, prolisujeme, potřeme jím kotlety a necháme je odležet přes noc naložené v oleji. Druhý den je pečeme na pánvi. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Žampióny a šitake očistíme a nakrájíme na plátky a opečeme je společně se zelenými fazolkami na slanině. Červené fazole uvaříme a přidáme je ke kotletám. Podle potřeby ještě osolíme a opepříme a dochutíme tymiánem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 943x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 1) 9,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí kotlety na tymiánu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist