Pečená nadívaná jehněčí kýta

Suroviny

jehněčí kýta
1 lžíce másla
70 g slaniny
sůl
hladká mouka na zaprášení
nádivka:
200 g vepřového
200 g uzeného
200 g telecího
8 vajec
40 g tuku
8 rohlíků
petrželka
2 lžíce sekaných kopřiv
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Z jehněčí kýty připravíme plát, přeložíme a uděláme z něj kapsu. Naplníme ji nádivkou a zašijeme. Zbylou nádivku upečeme ve formě (srnčí hbřet). Naplněné maso osolíme, položíéme na rozehřáté máslo, opečeme ze všech stran, podlijeme a pečeme dočervena. Při pečení maso přeléváme výpekem a podléváme podle potřeby. Měkké maso vyjmeme. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a zalijeme. Povaříme, přecedíme, podle potřeby dosolíme a nakonec přidáme vyškvařenou na kostky nakrájenou slaninu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 828x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 1) 9,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečená nadívaná jehněčí kýta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru s datovou optimalizací.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist