Pstruh na másle
Suroviny
2 vykuchaní pstruzi
150 g másla
citrónová šťáva podle chuti
sůl
hladká mouka na obalení
2 lžíce nasekané petrželky
případně 1 stroužek česneku




Postup
Pstruhy očistíme, omyjeme, osušíme, osolíme a lehce obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruhy na něm po každé straně 4-5 minut opečeme. Přendáme je do nahřáté mísy a do výpeku přidáme kousek čerstvého másla, petrželku, citrónovou šťávu a špetku soli a necháme prohřát. Při pečení můžeme do másla přidat oloupaný a prolisovaný česnek – není nutné.
Hotovou šťávou přelijeme pstruhy.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 19 397x

Komentáře receptu Pstruh na másle
anonym: | 5. dubna 2009 |
Proč ne, nám to tak taky chutná ... | |
anonym: | 4. dubna 2009 |
Rybka vyborna, ovsem ta kombinace s hranolky... Jeste chybi tatarka. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.
Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?
Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.
České casino recenze i hry.
Webové stránky na míru s datovou optimalizací.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!