Jihočeský játřinec

Suroviny

750 g vepřových jater
1 cibule
vepřové sádlo
150 g žampiónů
20 ml smetany
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Játra nakrájíme na nudličky. Žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme na sádlo zpěnit. Pak na ni přidáme játra a žampióny, podusíme a zalijeme smetanou. Hotová játra osolíme a opepříme.
Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,440x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jihočeský játřinec


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist