Gnocchi s tvarohovou omáčkou

Suroviny

1 kg brambor
30 g másla
300 g hladké mouky
2 vejce
40 g másla
sůl
červený pepř

Omáčka:
200 g měkkého tvarohu
150 g plísňového sýra
150 ml mléka
svazek jarní cibulky
100 g stonkového celeru
20 g másla
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Brambory očistíme a uvaříme doměkka. Rozmačkáme je, přidáme 30 g másla, mouku, rozšlehané vejce. Vše dobře vymícháme a necháme vychladnout. Na pomoučněném vále těsto rozpůlíme a z každé poloviny vyválíme váleček o průměru asi 3 cm. Z válečků krájíme kolečka silná 1 cm a každý stiskneme zadní stranou vidličky. Gnocchi vaříme ve slané vodě asi 2 minuty. Pak je scedíme, necháme okapat a pak na rozehřátém másle mírně osmažíme. V mixéru připravíme omáčku z tvarohu, nastrouhaného sýra a mléka. Cibulku oloupeme, celer očistíme, obojí nakrájíme na plátky, osmažíme na másle, zalijeme tvarohovou směsí a za stálého míchání povaříme několik minut. Nakonec podle chuti osolíme. Gnocchi rozdělíme na talíře, polijeme omáčkou a posypeme roztlučeným červeným pepřem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,727x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 2) 8.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gnocchi s tvarohovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist