Polévka zeleninová s krupicí pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
60 g mrkve
60 g petržele
80 g celeru
20 g hrubé krupice
1 vejce
olej
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme a vaříme v osolené vodě. Na oleji lehce opečeme krupici a přidáme ji k zelenině. Vejce rozšleháme a za stálého míchání ho vléváme do polévky.

Celkem: energetická hodnota 1262 kJ, sacharidy 38 g, tuk 11 g, bílkoviny 12 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,827x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.50 (počet: 2) 6.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka zeleninová s krupicí pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist