Polévka rýžová pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
40 g rýže Natural
20 g mrkve
20 g petržele
40 g celeru
petrželová nať
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Kořenovou zeleninu očistíme, nastrouháme nahrubo a vaříme v osolené vodě. Rýži spaříme, propláchneme a přidáme k zelenině. Hotovou polévku ochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.

Celkem: energetická hodnota 769 kJ, sacharidy 41 g, tuk 0 g, bílkoviny 4 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 911x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka rýžová pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist