Polévka rýžová pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
40 g rýže Natural
20 g mrkve
20 g petržele
40 g celeru
petrželová nať
sůl

Postup
Kořenovou zeleninu očistíme, nastrouháme nahrubo a vaříme v osolené vodě. Rýži spaříme, propláchneme a přidáme k zelenině. Hotovou polévku ochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Celkem: energetická hodnota 769 kJ, sacharidy 41 g, tuk 0 g, bílkoviny 4 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2 794x

Komentáře receptu Polévka rýžová pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Nejlepší recepty z české i světové kuchyně, pro vaši domácí pohodu!
Recept na nejlepší utopence jaký jsme kdy našli.
Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.
Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.
Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!