Polévka fazolová pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
80 g fazolí
10 g polohrubé mouky
20 g oleje
majoránka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Fazole přebereme, propláchneme a necháme přes noc nabobtnat ve vodě. Druhý den je uvaříme doměkka společně s majoránkou. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou a povaříme. Zchladlé fazole rozmixujeme, zahustíme jíškou, osolíme a necháme přejít varem.

Celkem: energetická hodnota 1984 kJ, sacharidy 57 g, tuk 21 g, bílkoviny 18 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 484x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka fazolová pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist