Polévka fazolová pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
80 g fazolí
10 g polohrubé mouky
20 g oleje
majoránka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Fazole přebereme, propláchneme a necháme přes noc nabobtnat ve vodě. Druhý den je uvaříme doměkka společně s majoránkou. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou a povaříme. Zchladlé fazole rozmixujeme, zahustíme jíškou, osolíme a necháme přejít varem.

Celkem: energetická hodnota 1984 kJ, sacharidy 57 g, tuk 21 g, bílkoviny 18 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,811x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka fazolová pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist