Srnčí pečeně přírodní

Suroviny

600 g hřbetu nebo masa z kýty
60 g slaniny
sůl
50 g másla
1/2 cibule
2 celé pepře
2 bobule jalovce
10 g hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Maso ze hřbetu nebo z kýty otřeme vlhkou utěrkou a slaninou protýkáme po vlákně. Mírně osolíme a celý hřbet potřeme na pekáčku rozehřátým máslem. Necháme asi den odležet v chladné místnosti. Při přípravě máslo seškrábneme, na kastrole rozpustíme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme dorůžova a přidáme odleželé maso, které opečeme z obou stran. Mírně podlijeme vodou, přidáme koření a nejdříve dusíme přikryté. Dopékáme odkryté v troubě dozlatova. Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a po rozředění vodou dobře provaříme. Šťávu procedíme a podáváme s nakrájenými plátky srnčí kýty s knedlíky nebo s bramborovými kroketami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,074x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.17 (počet: 6) 7.17 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Srnčí pečeně přírodní

anonym: Saturday, February 27, 2010
tak toto je super...jednoduche a vyborne...davam 10 bodov

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist