Kuře s paprikovými lusky

Suroviny

400 g kuřecího masa
3 lžíce sádla
2 paprikové lusky (červený + zelený)
50 g mladé kedlubny
půl šálku hovězího vývaru
1 lžíce červeného vína
špetka Glutasolu
1 lžička zázvorového oleje
1 vejce
1 lžička máčeného škrobu
1 lžíce sojové omáčky
2 stroužky česneku
pažitka

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí maso vykostíme, nakrájíme na kostičky a promícháme se škrobobou moučkou, vejce, solí a sojovou omáčkou a necháme chvíli odležet v chladnu. Zatím si připravíme dva paprikové lusky - zbavíme je jader a nakrájíme na kostičky. Na tenké plátky nakrájíme mladou kedlubnu. Na pánvi si rozpálíme sádlo, vložíme do něj maso a mícháme, až maso zbělí. Potom přidáme nakrájené paprikové lusky a kedlubnu. Opět zamícháme, podlijeme vývarem, zmírníme oheň, dochutíme Glutasolem, vínem, lžičkou zázvorového oleje a lžičkou máčeného škrobu. Vhodnou přílohou je rýže. Zeleninovým salátem nebo alespoň kousky barevné zeleniny na ozdobení nic nezkazíte. Co takhle přidat trochu nakrájeného čínského zelí ozdobeného několika půlměsíčky rajčat

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,086x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře s paprikovými lusky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist