Dušený kapr se smetanovou omáčkou

Suroviny

4 porce kapra
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce kečupu
200 ml zakysané smetany
citrónová šťáva
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra omyjeme, osušíme, naskládáme do kastrolu, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Pak je podlijeme trochou vody, osolíme, přidáme kečup a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka. Měkké porce vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a ještě povaříme. Pak vmícháme smetanu, omáčku necháme přejít varem, přidáme porce kapra a prohřejeme je.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,851x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.40 (počet: 5) 6.40 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušený kapr se smetanovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist