Vepřové kotlety na pepři s pivem

Suroviny

4 vepřové kotlety
sůl
1 lžička zeleného pepře
2 lžíce sádla
1 velká cibule
2 stroužky česneku
200 ml světlého piva
2 lžíce strouhaného chleba

recept nemá fotografii

Postup

Kotlety opláchneme, osušíme a naklepeme. Česnek oloupeme a prolisujeme a společně se solí jím potřeme naklepané kotlety. Na pánvi si rozpálíme olej a připravené kotlety z obou stran rychle opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, pepř a kmín a také osmahneme, podlijeme vše vodou a necháme dusit. Když kotlety změknou, necháme šťávu téměř vydusit, zasypeme strouhaným chlebem a zalijeme pivem a ještě podusíme. Podáváme s chlebem nebo brambory. Zapřísáhlí antipivaři mohou místo piva použít vývar.
A zeleninová příloha Ledový salát, cherry rajčata, salátová okurka, červená paprika. Vše oprané, nakrájené, pokapané olivovým olejem, vinným octem a osolené.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,334x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0.00 (počet: 1) 0.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové kotlety na pepři s pivem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist