Kuřecí maso s řapíkatým celerem

Suroviny

400 g kuřecího masa
200 g řapíkatého celeru
1 cibule
2 lžíce oleje
20 g másla
směs čerstvých nebo sušených bylinek
(kopr, bazalka)
citronová šťáva

recept nemá fotografii

Postup

Můžeme použít kuřecí prsíčka nebo vykostěná kuřecí stehna. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, řapíkatý celer zbavíme předem tenké průhledné blány a teprve potom nakrájíme na silnější proužky. V kastrolu rozpálíme máslo s olejem, zlehka na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí maso, osolíme a přidáme jemně nasekané bylinky. Zamícháme, podlijeme a dusíme pod pokličkou do měkka. Potom přidáme máslo, nakrájený celer, zakapeme citronovou šťávou a ještě trochu podusíme. Podáváme s plátky brambor, které jsme opekli na másle.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 982x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí maso s řapíkatým celerem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist