Bažant dušený s jablky

Suroviny

1 bažant
60 g másla
100 g slaniny
500 g jablek
1 lžíce sladké smetany
pepř, sůl

recept nemá fotografii

Postup

Dobře očištěného bažanta osolímwe, opepříme, a prošpikujeme na prsou a na stehnech slaninou, případně bažante obalíme plátky slaniny a dusíme za stálého polévání a podlévání. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na čtvrtky a přidáme k bažantovi. Ve šťávě jablka mírně rozdusíme, zalijeme smetanou a v troubě dopečeme.
Podáváme s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 147x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,50 (počet: 4) 7,50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bažant dušený s jablky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist