Guláš ze zajíce

Suroviny

Maso ze zadních nebo předních kýtek zajíce
sůl
80 g slaniny
1 cibule
sladká mletá paprika
pepř
kmín
majoránka
česnek
vývar z kostí
200 g hladké mouky
1/16 l červeného vína

recept nemá fotografii

Postup

Maso otřeme vlhkou utěrkou, vykostíme. nakrájíme na kostky, osolíme a na slanině s cibulí opečeme. Okořeníme paprmkou, pepřem, kmínem, majoránkou a prolisovaným česnekem, zalijeme trochou vývaru a pod pokličkou dusíme doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dobře provaříme. Do hotového guláše přidáme červené víno.
Podáváme s bramborami, rýží, těstovinami nebo s bramborovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,287x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.31 (počet: 13) 6.31 13 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Guláš ze zajíce

anonym: Monday, May 28, 2007
docela je to dobry mě osobne se to liby naschle danou

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist