Vepřové maso s fazolemi

Suroviny

400 g vepřové plece
1 celé vejce
3 lžíce sádla
2 paprikové lusky
2 velká rajčata
200 g bílých fazolí
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce červeného vína
půl lžičky glutasolu
2 stroužky česneku
špetka bílého pepře
2 lžíce hovězího vývaru
trošku máčeného škrobu

recept nemá fotografii

Postup

Pokud nebudeme používat sterilované fazole, uvaříme si fazole předem a necháme je vychladnout. Dále si spaříme rajčata, oloupeme jim slupku a pokrájíme je na plátky (lze nahradit i konzervovanými rajčaty, která v zimě vyjdou levněji). Papriky pokrájíme na nudličky. Vepřovou plec nakrájíme na tenké plátky a promícháme ji s míchaným škrobem, vejcem, solí a bílým pepřem. Na pánvi si rozpálíme sádlo a do něj vložíme připravené maso. Jakmile se maso zatáhne (mícháme) přidáme fazole, papriku a plátky rajčat a ještě chvilku vše opékáme (občas mícháme). Potom ochutíme vínem, sojovou omáčkou a na plátky nakrájeným česnekem. Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 770x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové maso s fazolemi


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist