Jehněčí maso se zeleninou

Suroviny

800 g jehněčího masa (kýta, plec)
3 stroužky česneku
sůl
20 g mouky
50 g másla
2 rajčata (2 lžíce rajčatového protlaku)
1 mrkev
půl celeru
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí maso vykostíme, potřeme česnekem a mírně osolíme. Na rozehřátém másle prudce opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou v troubě. K téměř hotovému masu přidáme prolisovaná rajčata (nebo rajčatový protlak) a jemně nakrájenou zeleninu a maso dodusíme. Šťávu zahustíme moukou (stačí moukou poprášit, promíchat a nechat trochu prohřát). Podáváme s vařenými brambory, posypanými jemně nakrájenou zelenou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,361x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí maso se zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Zdravá strava je základ

Poznejte léčivou sílu oříšků, luštěnin a semínek.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist