Nákyp ze zvěřinového masa (grenada)

Suroviny

1 kg jeleního nebo srnčího masa
120 g slaniny
1-2 žemle
1/8 l mléka
3 vejce
100 ml vína
300 g másla
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Polovinu libového masa nakrájíme na tenké plátky, které naklepeme obráceným širokým nožem a dobře na jedné straně prosolíme. Druhou polovinu masa rozemeleme s polovinou slaniny a se žemlí namočenou v mléce. Přidáme žloutky, osolíme a přelijeme madeirským vínem, vše dobře promícháme a přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků. Zapékací mísu vymažeme máslem, obložíme plátky slaniny a na dno položíme plátky masa slanou stranou ke dnu. Na ně dáme vrstvu umleté směsi, vše uhladíme a dáme péci do trouby. Nákyp také můžeme péci v kastrolu ve vodní lázni.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 131x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nákyp ze zvěřinového masa (grenada)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist