Šuang-si (Štěstí)

Suroviny

400 g svíčkové
1 lžíce máčeného škrobu
1 vejce
půl lžičky soli
3 lžíce sádla
4 čerstvé žampiony
1 paprikový lusk
1 menší pórek
1 cibule
2 stroužky česneku
kousek zázvoru
1 lžička červeného oleje
Záliv:
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíce červeného dezertního vína
3 lžíce studeného hovězího vývaru
půl lžičky cukru
půl lžičky Glutasolu
1 lžička máčeného škrobu
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Nejprve si očistíme žampiony a nakrájíme je na tenké plátky. Očistíme i všechnu zeleninu, paprikový lusk pokrájíme na proužky, cibuli na kostičky, pórek na kolečka a zázvor na plátky. Svíčkovou nakrájíme také na tenké plátky (pokud použijeme zmrzlé maso, lépe se krájí ještě částečně nerozmražené) a smísíme se solí, vejcem a škrobem. Ve větší dávce horkého tuku maso blanšírujeme a poté zcedíme a necháme okapat. V pánvi zahřejeme sádlo, přidáme tenké plátky žampionů, nakrájený červený paprikový lusk, pórek a cibuli. Zvýšíme intenzitu ohně a přidáme plátky česneku a máčeného zázvoru. Přimícháme maso, zalijeme připraveným zálivem a krátce podusíme. Povrch hotového pokrmu zakapeme červeným olejem. Podáváme samozřejmě s rýží a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,127x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Šuang-si (Štěstí)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist