Zázvorové maso

Suroviny

400 g svíčkové
1 vejce
1 lžička máčeného škrobu
sůl
3 lžíce oleje
1 pórek
1 malá cibule
20 g zázvoru
1/2 hrnku hovězího vývaru
1 lžíce červeného dezertního vína
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, osušíme, odblaníme, nakrájíme na tenké plátky a promícháme s máčeným škrobem, nastrouhaným zázvorem, vejcem a solí. Necháme asi 20 minut marinovat. Očistíme si pórek a nakrájíme jej na nudličky, cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi si rozpálíme olej a připravené maso do něj vložíme. Po chvíli opékání přidáme pórek a cibuli. Zamícháme a necháme ještě chvíli opékat. Ke konci zalijeme vývarem, přisolíme a hotový pokrm zakapeme olejem. Maso upravujeme pouze krátce, celá tepelná úprava by neměla trvat více než 10 minut. Podáváme s rýží a lehkým zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 695x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zázvorové maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist