Pomazánka z tresčích jater II

Suroviny

200 g tresčích jater
¼ malé cibule
1 vejce
½ zelené papriky
citrón
petrželka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Játra utřeme s trochou oleje z konzervy, jemně nasekanou cibulí a nadrobno nasekanou paprikou. Pomazánku přisolíme a zakapeme citrónem. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, nasekáme najemno a nakonec vmícháme do pomazánky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,647x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4.50 (počet: 2) 4.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomazánka z tresčích jater II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist