Maso jako med

Suroviny

400 g skopové kýty
2 lžíce jablečného sirupu
1 a 1/2 lžíce solamylu
2 lžíce cukru
Směs:
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce červeného dezertního vína
špetka zázvoru a glutasolu

recept nemá fotografii

Postup

Ze skopové kýty si nakrájíme tenké plátky o velikosti asi 2 x 3 cm. Promícháme je se sirupem, špetkou soli a polévkovou lžící škrobu. Na rozpáleném oleji maso rychle osmažíme po obou stranách. Na čisté pánvi s trochou oleje zkaramelizujeme cukr (podrobnosti v kategorii Různé - Jak se dělá karamel) a zalijeme připravenou směsí ze sojové omáčky, octa, vína, zázvoru a zbytku škrobu. Uvedeme do varu a když omáčka začne houstnout, přidáme osmažené maso. Krátce promícháme a podáváme. Vhodnou přílohou je rýže.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 587x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Maso jako med


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist