Voňavé králičí ragú

Suroviny

1 králík
sůl
pepř
2 lžíce mouky
2 lžíce olivového oleje
4 cibule
4 rajčata
4 stroužky česneku
1 bobkový list
1 lžička celého pepře
2 hřebíčky
svitek skořice
250 ml pomerančové šťávy
2 lžíce nasekané petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Králíka omyjeme, osušíme, rozporcujeme, okořeníme a poprášíme hladkou moukou. Na jedné lžíce oleje opékáme porce asi 5 minut a potom je předáme do vymazané zapékací misky. Troubu předehřejeme asi na 200 stupňů. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, rajčata spaříme v horké vodě, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Oloupeme si česnek a nakrájíme ho na plátky. K tuku, ve kterém jsme opékali maso, přidáme další lžíci oleje a opečeme nakrájenou cibuli a česnek. Vmícháme rajčata, krátce podusíme, přidáme koření a pomerančovou šťávu, povaříme a osolíme. Směsí přelijeme porce králíka připravené v zapékací misce, dáme do trouby a dusíme asi 60 minut. Potom je osolíme a dochutíme. Podáváme posypané nasekanou zelenou petrželkou. Jako příloha se hodí čerstvá bageta.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 276x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Voňavé králičí ragú


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist