Luční kobylka

Suroviny

2 porce:
2 lžíce cukru krupice
1 šálek mléka
1/2 lžičky mleté skořice
2 lžíce pfefermintového likéru
2 koule čokoládové zmrzliny
2 lžička nadrobno nasekaných pistácií

recept nemá fotografii

Postup

Cukr necháme úplně rozpustit v hrnku mléka, zašleháme skořici a likér. Směs rozdělíme do dvou širších sklenic, do každé vložíme kouli čokoládové zmrzliny a povrch posypeme pistáciemi. Ihned podáváme se slánkou a delší lžičkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 608x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0,00 (počet: 1) 0,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Luční kobylka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist