Karamelová šlehačka

Suroviny

230 g krystalového cukru
200 ml smetany ke šlehání (2x)

recept nemá fotografii

Postup

Z krystalového cukru si nejdříve připravíme karamel (podrobnosti viz samostatný recept na přípravu karamelu). Do tekutého karamelu nalijeme 200 ml šlehačky, která je horká (právě převařená). Za stálého míchání společně vaříme, dokud se ztuhlý karamel ve šlehačce nerozvaří. Potom přecedíme a necháme v ledničce do druhého dne. Tento karamel přidáváme do normální bílé vyšlehané šlehačky - získáme tím krém například na plnění větrníků.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,698x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0.00 (počet: 2) 0.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Karamelová šlehačka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist