Opékané škubánky

Suroviny

1 kg brambor
200 g hladké mouky
40 g sádla
40 g cibule
40 g slaniny
200 g brynzy

recept nemá fotografii

Postup

Brambory opereme, oloupeme a nakrájíme na zhruba stejně velké kousky - osminky. Zalijeme je vodou, osolíme a uvaříme doměkka. Poté část vody slijeme a za stálého míchání přimícháváme hladkou mouku. Povaříme, odstavíme ze zdroje tepla a pod pokličkou necháme asi 15 minut spařit. Potom brambory s moukou dobře vymísíme. Na pánvi si rozehřejeme sádlo, polévkovou lžící vykrajujeme z těsta kuličky a ty opékáme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a osmažíme. Také cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme. Cibulí a slaninou posypeme opečené škubánky a nakonec přidáme brynzu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 263x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Opékané škubánky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist