Candát s mandlemi pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g candáta
20 g oleje
sůl
citrónová šťáva
40 g mandlí
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Vykuchané a očištěné ryby zakapeme citrónovou šťávou, osolíme a potřeme olejem. Mandle spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Do břicha každé ryby vložíme snítku petrželky a povrch poklademe mandlemi. Takto připravené ryby grilujeme nebo pečeme zabalené v alobalu v troubě.

Celkem: energetická hodnota 3783 kJ, sacharidy 10 g, tuk 43 g, bílkoviny 118 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,769x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Candát s mandlemi pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist