Myslivecká rýže

Suroviny

60 g slaniny
1 cibule
1 stroužek česneku
200 g červených paprik
3 lžíce oleje
1/2 balíčku mražené směsi pod svíčkovou
1 lžička koření "divočinka"
500 ml masového vývaru
250 g rýže (dlouhozrnné)
2 lžíce červeného vína
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Slaninu nakrájíme na malé kousky, cibuli a česnek oloupeme a jemně nasekáme. Papriky rozpůlíme, odstraníme semeník se stopkou, omyjeme je a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozpálíme olej, slaninu, cibuli a česnek na něm necháme zesklovatět. Přidáme papriky, mraženou zeleninu pod svíčkovou, koření divočinku a dusíme dále asi dvě minuty. Potom vše zalijeme masovým vývarem a uvedeme do varu. Rýži propláchneme a přidáme ji k zelenině. Snížíme teplotu a vše dusíme přikryté na mírném ohni asi 15 minut. Občas zamícháme. Osolíme, opepříme a okořeníme červeným vínem. Podáváme jako samostatný pokrm.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 009x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Myslivecká rýže


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist