Biftek pro diabetiky

Suroviny

(pero 4 osoby)
360 g hovězího masa
40 g oleje
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Z vhodného hovězího masa nakrájíme asi 3 cm široké bifteky, lehce je naklepeme, opepříme, zakapeme olejem a necháme v chladnu odležet. Pak podle chuti propékáme na různou míru po obou stranách na oleji a teprve potom osolíme.

Nejméně propečený biftek (krvavý) - maso musí být velmi kvalitní!
Středně propečený (medium) má růžový střed.
Dobře propečený biftek (well done) je po celém řezu hnědě zbarvený.
Celkem: energetická hodnota 3668 kJ, sacharidy 0 g, tuk 63 g, bílkoviny 75 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,760x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 8) 6.00 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Biftek pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist