Biftek pro diabetiky

Suroviny

(pero 4 osoby)
360 g hovězího masa
40 g oleje
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Z vhodného hovězího masa nakrájíme asi 3 cm široké bifteky, lehce je naklepeme, opepříme, zakapeme olejem a necháme v chladnu odležet. Pak podle chuti propékáme na různou míru po obou stranách na oleji a teprve potom osolíme.

Nejméně propečený biftek (krvavý) - maso musí být velmi kvalitní!
Středně propečený (medium) má růžový střed.
Dobře propečený biftek (well done) je po celém řezu hnědě zbarvený.
Celkem: energetická hodnota 3668 kJ, sacharidy 0 g, tuk 63 g, bílkoviny 75 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 497x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,00 (počet: 8) 6,00 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Biftek pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Ceske-casino-online.cz

České casino recenze i hry.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist