Pečený bůček

Suroviny

3/4 kg bůčku
sůl
kmín
1 cibule
2-3 stroužky česneku
případne mletá paprika

ukázka receptu Pečený bůček
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pečený bůček
Posunout vpravo

Postup

Bůček omyjeme a horní část (sádlo) překrájíme do mřížky. Posolíme ze všech stran a pokmínujeme. Můžeme posypat mletou paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka (případně prolisujeme). Do pekáče dáme bůček horní stranou dolů, trošku podlijeme vodou, přidáme cibuli a česnek. Pečeme asi při 180.C nejprve přikryté, asi po půl hodině bůček otočíme a dopečeme odkrytý. Během pečení jej podle potřeby podléváme a poléváme výpekem, který stíráme po podlití ze stran pekáče.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 85 409x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,14 (počet: 206) 8,14 206 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečený bůček

anonym: 5. prosince 2012
dekuji diky vam se dnes vecer najim dosyta z lasky slash
anonym: 11. října 2012
už je v troubě,pašák . mladá čučí na ulicu,já do trouby=max.spokojenost na obou frontách
asocial: 10. října 2012
Tak už je to v troubě. Dneska je to první pokus , tak snad se to povede.
Bude to výborný vyproš´továček po včerejší opici.
anonym: 5. července 2012
není nad dobré "" prasečiny" neboli prasárny
anonym: 28. května 2012
ty pitko bambitko pravě sem to tak udělal a malem je to lepší jak sex
Lussy_B: 15. května 2012
vypada to jednoduse jdu to skusit a pak pisnu jak se mi to podarilo drzte palecky
herilh: 3. dubna 2012
idem to skusit
anonym: 1. dubna 2012
jdu na to a uvidíme!!!!!!!!!!!
Misa: 19. února 2012
Vypada to jednoduse a vyyyborne... ;-) tesim se!
anonym: 21. ledna 2012
je to vynikající, dělám si ho tak už roky.
anonym: 11. ledna 2012
jdu na to ,vyzkouším to bez česneku
anonym: 12. října 2011
paráda
anonym: 2. října 2011
Je to super. Tono.
salinas: 25. září 2011
je to skvele ale doporucuji pect na 200 a poradne se stim mazlit

Pavel.CHO: 25. září 2011
jdu to zkusit,věřím,že to bude vynikající.
anonym: 22. září 2011
jdu na to...
kraczmerka: 13. září 2011
jdu to upéct ,,starýmu´´ :D protože jak říkáte pánové, není nad tak dobré jídlo :))
anonym: 20. července 2011
bůček for ever
TomBeyk: 7. července 2011
Dá se péct i na 150°. Je to tak na 3hoďky ale pak je výborný - šťavnatý, nasáklý kořením. Část česneku přidávám ještě těsně před koncem aby pořádně voněl.
Žrout : 1. července 2011
To je krasny zivot s takovym jidlem :)
anonym: 20. dubna 2011
peču na 250 a nemá to chybu
anonym: 3. dubna 2011
Vyborne,i na svatecni hostinu, hodise.
anonym: 25. března 2011
Du do toho stará šla chlastat s babama já peču bůček lednice narvaná svijanskou11!! A od10 fotbalek (španělsko-čř)už se na to těšim!!!!!
anonym: 19. listopadu 2010
Hmmm...moje řeč anonyme...mám ho v troubě a teď už jen čekám...a k tomu bude špenátek...mňami...mňam...
anonym: 28. září 2010
je to hodně dobré......akorát jsem to nepodlíval vodou,ale černým pivem
anonym: 14. srpna 2010
je to výborný...
anonym: 25. července 2010
je super,zrovna si ho chystam,dobre na tom je ze se da jist teply i za studena,mira
anonym: 27. března 2010
Chybí mi na tom bůčku pepř,jinak já roztírám česnek se solí-jako pastu,má to o dost lepší chuť,zrovna teď ho peču a už slintám jak bernardýn
anonym: 18. března 2010
Minimalne na 200 ale jinak dekuji za radu.Dope
anonym: 7. března 2010
Při teplotě 180 stupňů lze orestovat akorát špekáček, nikoli bůček. A půl hodiny na dopékání? Tohle mohl napsat jen...vegetarián.
anonym: 1. ledna 2010
Skusím a uvidím
anonym: 26. října 2009
tak jatov skusim a uvidim
anonym: 11. února 2009
Kůži solím až po otočení a česneku dávám víc a všechen napíchám do bůčku => stroužek na třikrát rozkrojím podélně.
anonym: 19. ledna 2009
když se ta kůže dobře nasolí,tak krásně změkne a dá se dobře jíst a když je nakrájená ještě před pečením na mřížky,tak je to uplně supr.já to třeba podlévám černým pivem a místo papriky dávám gril. koření,ale takhle je to taky výborné,dávám deset.mivy
anonym: 20. prosince 2007
Souhlasím, taky peču bůček s kůží. Zdena
anonym: 20. prosince 2007
Skúsil som to tak a nechal som na tom kožu. Pre dedečkou a babičky to nieje ale je tolepšia žuvačka ako wrigli atd...

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Recepty

Nejlepší recepty z české i světové kuchyně, pro vaši domácí pohodu!

Sady příborů

Kvalitní sady kuchyňských příborů koupíte výhodně od Tescomy.

Utopenci

Recept na nejlepší utopence jaký jsme kdy našli.

Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Odšťavňovače

Odšťavňovač - zdraví, které si můžete koupit. Výběr špičkových značek.

Restaurace Klatovy

Baječné jídlo, výhodná meníčka to je Ambrosia restaurace v Klatovech.

Tvorba stránek Brno

Tvorba webových stránek v Brně včetně SEO optimalizace.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Vestavěné skříně Brno

Realizujeme kvalitní vestavěné skříně na míru v Brně a okolí.