Telecí roláda plněná mletým masem

Suroviny

600 g ploché telecí pečeně, hrudí či plecka
sůl, pepř
200 g mletého masa
1 vejce
1 cibule
2 lžíce sekané petrželky
2 lžíce strouhanky
2 lžíce másla
250 ml vývaru
1/8 l smetany
1 lžička Solamylu

recept nemá fotografii

Postup

Telecí maso stejnoměrně rozklepeme na plát, osolíme a opepříme. Do mletého masa přidáme oloupanou a na kostičky nakrájenou cibuli, strouhanku, vejce, směs podle chuti osolíme a opepříme. Mletou směs rozprostřeme na plát telecího, srolujeme a omotáme nití. Roládu dáme na pekáč, potřeme máslem a dáme péct do horké trouby. Během pečení přeléváme vývarem. Upečenou roládu vyjmeme a dáme do tepla. Solamylu rozmícháme ve smetaně a přidáme k výpeku. Necháme ho přejít v arem a dochutíme.

Podáváme s vařenými bramborami, hráškem a mrkví podušenými na másle, k pití je vhodný lehký ryzlink. Roládu můžeme podávat i jako studený nářez.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,020x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 3.00 (počet: 3) 3.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí roláda plněná mletým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist