Marinovaný kapr na grilu

Suroviny

4 porce kapra
citrónová šťáva
kousek citrónu
olej
sůl
strouhanka
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra nařízneme mělkými podélnými zářezy a vložíme do nich tenké dílky citrónu. Každý kousek kapra pokapeme citrónovou šťávou, olejem a necháme vše chvíli odležet v chladnu. Připravené porce ryby občas obrátíme. Potom je obalíme ve strouhance smíchané s nasekanou zelenou petrželkou, pokapeme olejem a vložíme do pekáčku nebo na gril a zvolna pečeme. Jakmile jsou na jedné straně opečené, obrátíme je a opečeme i po druhé straně. Podáváme s čerstvou zeleninou, s vařeným bramborem a s kouskem citronu, který si každý na talíři na rybu vymačká. Je to jednoduché, chutné a snad i zdravé.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,425x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinovaný kapr na grilu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist