Ježci (chrousti)

Suroviny

25 dkg mletých vlašských ořechů
25 dkg moučkového cukru
2 celá vejce
trochu citronové šťávy

recept nemá fotografii

Postup

Vše dobře smícháme. Zdobítkem „stříkáme“ na plech (vymazaný tukem či včelím voskem) ježky. Dáme do trouby sušit (dle receptu - hod., já to v el. troubě suším podstatně déle – nejprve asi při 70°, později při 50°). Nesmí zhnědnout. Z plechu sundáváme nožem ještě teplé, necháme uležet.
Dávka je na 2-3 plechy.
Pozn.: Osvědčilo se zdobítko ne jemné, co největší, s krajem na 4 části.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 528x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ježci (chrousti)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist