Tvarohová buchta ve formě na chlebíček

Suroviny

125 g měkkého tvarohu
125 g tuku Hera
125 g cukru krupice
2 vejce
1/2 prášku do pečiva
125 g polohrubé mouky



recept nemá fotografii

Postup

Změklý tuk, tvaroh, vejce a cukr třeme, až vznikne hladká hmota - nesmí v ní zůstat kousky tvarohu. Potom přidáme mouku, do níž jsme pečlivě rozmíchali polovinu prášku do pečiva. Vzniklé těsto nalijeme do vymaštěné a moukou vysypané formy a pečeme v troubě vyhřáté asi na 200 stupňů. Pečení trvá asi 20 minut - záleží na tvaru a velikosti formy. Po vyklopení a vychladnutí nakrájíme, pocukrujeme nebo jinak ozdobíme.
Poznámka:
Moučník je nejlepší čerstvě upečený, ještě vlahý.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 603x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tvarohová buchta ve formě na chlebíček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist