Vepřové medailonky v rozinkovém těstíčku

Suroviny

400 g vepřové panenky nebo kýty
sůl
hladká mouka
1-2 vejce
125 ml světlého piva
polohrubá mouka
asi 50 g rozinek
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Rozinky namočíme do piva. Z masa nakrájíme kousky – medailonky o váze asi 25 – 30 g, zlehka je naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Do piva s rozinkami přidáme rozšlehaná vejce a polohrubou mouku, promícháme a vytvoříme těstíčko. V něm namáčíme kousky masa a smažíme je na rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. Na talíři doplníme listem hlávkového salátu a plátkem pomeranče.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 091x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové medailonky v rozinkovém těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist