Holandské řízky

Suroviny

500 g mletého masa, nejlépe vepřové
200 - 300 g strouhaného sýra - cihla
2 dl mléka (cca půl hrnku)
sůl, pepř

ukázka receptu Holandské řízky
Posunovut vlevo
ukázka receptu Holandské řízky
Posunout vpravo

Postup

Vše se důkladně promíchá a ze vzniklé hmoty se "uplácají" řízky a obalí se v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 10,125x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.06 (počet: 31) 8.06 31 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Holandské řízky

anonym: Tuesday, May 20, 2008
Dobrá je k tomu i tatarka.
anonym: Tuesday, September 04, 2007
Do masové směsi je velice dobré přidat několik lžíček plnotučné hořčice. Řízky jsou pak mnohem chutnější!!!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist