Věnečky

Suroviny

2 sklenice vody
1 sklenice oleje, 2 sklenice hrubé mouky
6 vajec
špetka soli
tuk na plech

Krém:
1 l mléka
3 vanilkové pudinky
60 g polohrubé mouky
250 g másla
hrst moučkového cukru

recept nemá fotografii

Postup

Vodu, olej a sůl přivedeme do varu a vmícháme mouku. Za stálého míchání na mírném ohni povaříme asi 2 minuty (těsto se tím propaří). Do prochladlé směsi postupně vmícháme vejce. Těsto naplníme do sáčku a stříkáme na vymaštěný plech. Pečeme 5 minut v rozpálené troubě (během těchto 5 minut troubu neotvíráme), pak stáhmene přívod a dopečeme. Ještě teplé rozkrojíme a po vychladnutí plníme krémem nebo šlehačkou.
Na krém svaříme 1 l mléka se 3 vanikovými pudinky a 60 g polohrubé mouky a necháme vychladnout. Utřeme 250 g másla a hrst cukru a vmícháme vychladlý puding.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 690x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Věnečky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist