Ražniči s ananasem

Suroviny

500 g krůtího (kuřecího) masa
1 konzerva ananasu (kousky)
100 g anglické slaniny
10 žampionů
2 tenkostěnné papriky
olej
sůl
grilovací koření

recept nemá fotografii

Postup

Krůtí maso si nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a rozkrájíme si ho na kousky, které budeme napichovat na jehly. V misce smícháme 2 lžíce oleje s grilovacím kořením a kousky masa s touto směsí promícháme. Necháme v chladnu odležet alespoň hodinu. Zatím si očistíme žampiony (mladé a čerstvé stačí otřít vlhkou houbičkou) a rozkrájíme je na silné plátky. Také velikost plátků slaniny si přizpůsobíme tak, aby odpovídala velikosti kousků masa. Očistíme a nakrájíme si i papriku. Z ananasového kompotu odcedíme šťávu. Před přípravou střídavě napichujeme připravené kousky masa, slaniny, žampionů, paprik a ananasu na jehly a takto připravené ražniči grilujeme. Potíráme ho přitom zbylým olejem s grilovacím kořením. Podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 880x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ražniči s ananasem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist