Chléb z mlýna Korunka

Suroviny

4 kelímky chlebové pšeničné mouky
1 kelímek chlebové žitné mouky
360 ml vody - teplota 28°C
1,5 bal. kvasnic = 63 g nebo 20 g instantního droždí
4 kávové lžičky soli
2 polévkové lžíce cukru
2 polévkové lžíce oleje
2 kávové lžičky kmínu

recept nemá fotografii

Postup

1 kelímek = 250 ml

Program Quick - 1,1 kg

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,400x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chléb z mlýna Korunka

anonym: Friday, September 07, 2007
Chléb je výborný, ale dávám mnohem méně kvasnic. Jen tu malou odměrku sušených kvasnic.Eva

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist