La piperade (španělská kuchyně)

Suroviny

papriky
rajčata
česnek
máslo
sůl
paprika
vejce
plátky šunky
pažitka

recept nemá fotografii

Postup

Celé papriky spaříme, přepůlíme, zbavíme stopek a zrníček a nakrájíme na velmi jemné nudličky. Rajčata nařízneme do křížku, spaříme horkou vodou, oloupeme, přepůlíme,odstraníme vodnatý vnitřek a nakrájíme na kousky. Oloupané stroužky česneku se prolisujeme a všechny suroviny vsypeme do kastrolu, kde jsme rozpustili kousek másla. Přisolíme, okořeníme trochou pálivé papriky, přiklopíme a asi 25 min dusíme. Mezitím zvlášť připravíme míchaná vajíčka, která zjemníme smetanou. V mikrovlnce jen slabě nahřejeme plátky šunky, každý naplníme horkou dušenou zeleninou, zavineme do rolky a klademe na talíře. Každou rolku nahoře nařízneme, do otvoru navršíme plnou lžíci
míchaných vajec a posypeme sekanou pažitkou. Podáváme s pečivem nebo s vařenými brambory.
Poznámka:
Množství nejsou uváděna - doplním je, až tento zajímavý recept vyzkouším.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 451x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu La piperade (španělská kuchyně)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist