Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Suroviny

1 sklenice kysaného zelí
1 velká mrkev
1 velká petržel kousek celeru, 750g až 1000g vepřového bůčku od pupku nebo plecka 1 malý kečup
sůl
celý pepř
nové koření, bobkový list zakysaná smetana

recept nemá fotografii

Postup

Zelí propláchneme a pokrájíme na menší kousky a dáme do hrnce s vodou. Maso nakrájíme na malé kostky a zrovna tak i zeleninu. Přidáme koření a zalijeme kečupem a necháme vařit do měkka. Když je maso i zelenina měkká, osolíme. Na talíř dáme porci boršče a přidáme lžičku smetany. Toto množství je asi na 5 litrů polévky.
Už se nazahušťuje, je dost masa a zeleniny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,103x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jednoduchý boršč z Podkrkonoší


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist