Papriková pasta

Suroviny

2 kg červených paprik
½ kg cibule
5 – 7 feferonek
200 ml oleje
¼ l octa
200 g cukru
1 lžíce soli
½ balíčku DEKA - bez zrníček

recept nemá fotografii

Postup

Papriky, cibuli a feferonky umeleme, přidáme olej, ocet, cukr, sůl a DEKO. Směs vaříme asi 40 minut podle toho požadované hustoty. Hmotu nalijeme do menších zavařovacích sklenic a 15 minut sterilujeme.
Vhodné při přípravě gulášů, směsí na špagety, apod.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,456x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.45 (počet: 11) 7.45 11 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Papriková pasta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Tvorba webových stránek

Webové stránky na míru, optimalizované pro mobilní zařízení

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist